Vad vi gör

ESU Automation

Innovativa automationslösningar som passar Er

Vi är ett företag med stor kunskap och lång erfarenhet inom emballagehantering. Vi vill väsentligt effektivisera våra kunders hantering av pallar och kragar genom att vara världsledande inom automationsinnovationer. Vi tar fram lönsamma och flexibla automationslösningar skräddarsydda för Dig som kund.

ESU Automation

Vi tar hela ansvaret

Vi tar fullt ansvar och levererar kompletta automationslösningar innehållande allt från mekanisk och elektrisk konstruktion, Scada/HMI-system, PLC-system och servo-system.

Vi erbjuder dessutom en komplett serie tjänster kring de levererade produkterna, såsom funktionsbeskrivning, programmering, elkonstruktion, elinstallation och driftsättning till en fungerande anläggning.

I våra lösningar ingår alltid utbildning som säkerställer att automationslinan blir en rationaliserande länk till övriga produkter. Vi erbjuder också serviceavtal som gör att Ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Genom vårt engagemang och vår kompetens hoppas vi bli Ditt naturliga val för emballagerationalisering.​

Vill du veta mer?

Kolla gärna på denna video som visar vad vi på ESU Automation kan göra för er. Låter det intressant kan ni kontakta oss för att diskutera saken närmare.